Υλικά:
200 γρ. ζάχαρη καστανή (ή άσπρη ζάχαρη αν δεν έχετε)
120 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. αλεύρι
2 κουτ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1-2 αυγά
½ κουτ. του γλυκού κανέλα (προεραιτικά)
100 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα (ή παραπάνω)
120 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. αλεύρι
2 κουτ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1-2 αυγά
½ κουτ. του γλυκού κανέλα (προεραιτικά)
100 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα (ή παραπάνω)
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί έκτος σοκολάτας.
Όταν ενωθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε την σοκολάτα.
Η ζύμη θα πρέπει να κολλαει στο χέρι.
Με δύο κουτάλια τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα πάνω σε μία λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 10-12 λεπτά. Αν τα θέλουμε τραγανά, τα ψήνουμε λίγο παραπάνω.
ΚΑΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ :)
(Μια συνταγή που μου πρότεινε η πολύ καλή μου φίλη Αναστασία)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου