Super σαλάτα
με ρόκα!
2. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι απλώνουμε 5-6 φέτες μπέικον και
τηγανίζουμε με λάδι.
3. Κατά τη διάρκεια προσθέτουμε επίσης μια σκελίδα σκόρδο και
άνηθο.
4. Έπειτα, μόλις το μπέικον αρχίσει να ξεροψήνεται, γυρνάμε το
τηγάνι στο πλάι μαζεύοντας όλο το λάδι που περισσεύει σε μία άκρη. Στο σημείο
αυτό ρίχνω ξύδι μπαλσάμικο και λεμόνι. Αυτό θα είναι το ντρέσινγκ της σαλάτας!
5. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια σταφύλια κόκκινα και πράσινα (χωρίς
κουκούτσια) και τα ρίχνουμε στη σαλάτα.
6. Τέλος, προσθέτουμε το έτοιμο ξεροψημένο μπείκον με το
ντρέσινγκ, λίγη παρμεζάνα και η σαλάτα μας είναι έτοιμη για φάγωμα!!
(μια συνταγή του Κατερινιού)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου